AcuDC 240 DC -monimittari

AcuDC 240 on DC-energiamittari, joka on suunniteltu valvomaan ja ohjaamaan tasavirtajärjestelmiä, joilla on laaja valikoima mittausparametreja, kuten jännite, virta, teho ja energia.

AcuDC 240 on DC-energiamittari, joka on suunniteltu valvomaan ja ohjaamaan tasavirtajärjestelmiä, joilla on laaja valikoima mittausparametreja, kuten jännite, virta, teho ja energia. AcuDC 240 tukee kaksisuuntaista virranmittausta, jota mm. käytetään verkkomittauksessa, aurinkoenergian ja tuuliturbiinien sähköntuotannossa sekä muissa sovelluksissa, kuten kuljetusjärjestelmissä, matkapuhelinverkoissa, sähkönjakelujärjestelmissä ja IT-verkoissa. Mittari voidaan varustaa myös erilaisilla I/O variaatioilla.

Edut

  • DC sähköverkon monimittaus ja valvonta.
  • Energiankulutus seuranta DC verkoista
  • DC verkon valvonta ja hälytykset
  • Modbus ja I/O laajennus optiot.

Lue lisää Accuenergyn sivuilta

Esitteet

Energiamittauksia täydentävät etäseurantaratkaisut

Kontram OverSightTM-Energy

OverSightTM-Energy on Kontram Oy:n kehittämä SaaS-ohjelmistopalvelu, joka on suunniteltu vaativiin energiaseurantatarpeisiin. Palvelumme tarjoaa tarkkaa tietoa ja analytiikkaa energiankäytöstä ja sen avulla voidaan kehittää toimintaa vähähiilisemmäksi ja energiatehokkaaksi. Sen avulla voidaan seurata energiankulutusta myös alakeskustasolla, tällöin kulutuksen ja kustannusten kohdistuminen tuotannontekijöittäin ja tuotteittain on tarkkaa ja luotettavaa.