Projektointi ja suunnittelu

Projektisuunnittelua asiakkaan erityistarpeisiin

Omien tuotteiden suunnittelu ja kehitys on kuulunut jo pitkään merkittävänä osana Kontramin liiketoimintaan. Projekti- ja suunnitteluosastomme koostuu ammattilaisista, joilla on laaja ja pitkä kokemus sekä kenttä- että suunnittelutyöstä.

Projektisuunnittelumme lähtökohtana on juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuva luotettava, turvallinen sekä helppokäyttöinen kokonaisuus. Laadukkaalla suunnittelulla mahdollistetaan laitteiden pitkä elinkaari ja kustannustehokas ylläpito. Projektisuunnittelun sujuvuus ja projektikatselmukset ovat keskeisiä tekijöitä, joiden avulla suunniteltu kokonaisuus saavutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. Säännöllisissä projektikatselmuksissa seuraamme asiakkaidemme kanssa projektin etenemistä ja pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti mahdollisiin ongelmiin.

Kaikille toimittamillemme laitteille ja projekteille tarjoamme aina asiakkaamme tarpeiden mukaiset dokumentointipalvelut.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Pekka Liukkonen

Projektitiimin päällikkö

040 045 3044

pekka.liukkonen@kontram.fi

Jouni Koukonen

Projektimyynti

040 041 6423

jouni.koukonen@kontram.fi

Matti Kitunen

Projektimyynti

040 719 9025

matti.kitunen@kontram.fi

Ville Hukkanen

Projektipäällikkö

050 440 9693

ville.hukkanen@kontram.fi

Carl-Oskar Wickström

Projektipäällikkö

050 464 1971

carl.wickstrom@kontram.fi

Eeli Anundi

Liiketoimintajohtaja

050 573 0752

eeli.anundi@kontram.fi

Projektoinnin osa-alueita

Tuotekehitys

Seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme kehittyviä tarpeita sekä viranomaismääräyksiä ja näiden pohjalta teemme jatkuvaa tuotekehitystä. Parhaiten tunnetut oman tuotekehityksemme tuotteet ovat jo vuosikymmeniä alalla olleet

  • Kontram OS-CEMS-päästömittausjärjestelmät
  • Kontram Atex-ratkaisut (analysaattorit, huoneet) räjähdysvaarallisiin tiloihin
  • Kontram SWAS -vesi- ja höyrynäytekeskukset
  • Kemex-annostelujärjestelmät
  • Analysaattorihuoneet konttiratkaisuina ympäri maailman.

Dokumentointipalvelu

Laadukkaan ja ammattitaitoisen dokumentoinnin merkitys on kasvanut merkittäväksi osaksi jokaista teollisuuden laite- ja projektitoimitusta. Kontramin kokemus useiden satojen projektidokumentointien laatimisesta takaa joustavuuden ja laadukkuuden lisäksi huolettomamman kokonaistoimituksen asiakkaallemme. 

Toimitamme dokumentaatiot yksittäisistä laitteista aina laajoihin, satoja laitteita käsittäviin projekteihin. Pystymme myös toimittamaan dokumentaation suoraan asiakkaiden omiin dokumenttienhallintajärjestelmiin.

Suunnittelu ja modernisointi

Suunnittelemme järjestelmämme aina asiakkaamme yksilöllisten vaateiden mukaisiksi. Suunnittelussa hyödynnämme viimeisintä 3D-mallinnustekniikkaa. Suunnittelumme pääpainona on omien tuotteiden kehittäminen sekä jo käytössä olevien järjestelmien päivittäminen. Toteutamme myös erikoisratkaisuja vaativiin teollisuuden mittaus- ja prosessikohteisiin.

FAT-testi

Suoritamme jokaiselle toimittamallemme järjestelmälle FAT- (Factory Acceptance Test) testauksen. FAT-testauksella varmistamme laitteiston toiminnan ennen asiakkaalle toimittamista. Asiakkaamme ovat aina tervetulleita mukaan FAT-testauksiin. Testauksen yhteydessä lisäämme toimitettavan järjestelmän KoHu-huollon raportointikantaamme, jolloin laitteiston elinkaarta voidaan seurata alusta lähtien.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja, tarjouksen tai keskustella kanssamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.