Huoltopalvelut

Kunnossapito­palvelut

Kontramin kunnossapitopalveluiden tehtävänä on varmistaa toimittamiemme laitteiden paras mahdollinen toiminta ja kunto koko niiden elinkaaren ajan. Laatu on toimintamme kulmakivi, ja tavoitteenamme on minimoida seisonta-ajat ja ylläpitokustannukset samalla kun maksimoimme laitteistojen käytettävyyden ja käyttöiän. Teemme sen yksityiskohtaisella suunnittelulla, ammattitaidolla ja modernilla teknologialla.

Huoltohenkilöstömme käyttää omaa suunnitteluamme olevaa KoHu-huollon raportointijärjestelmää, jolloin koko henkilöstöllä on käytössä ajantasaiset tiedot laitteistoista ja järjestelmistä, sekä niiden historia. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle laadukkaat raportit kaikista huoltokäynneistä.

Ylläpito- ja huoltosopimukset

Teemme laajempia huolto- sekä ylläpitosopimuksia kaikkiin toimittamiimme laiteisiin ja järjestelmiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sopimuksien mukaisilla ennakko- ja määräaikaishuolloilla optimoidaan laitteistojen hyödyt ja kustannukset. Sopimusten sisältö ja laajuus räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaiseksi.

Kysy lisää huoltopalveluistamme

Kimmo Lindholm

Liiketoimintajohtaja

050 366 2661

kimmo.lindholm@kontram.fi

Kunnossapito­palvelumme kattavat

Ylläpito-​ ja huoltosopimukset

Tarjoamme laajempia huolto- ja ylläpitosopimuksia kaikkiin toimittamiimme laitteisiin ja järjestelmiin. Näiden sopimusten avulla optimoimme laitteistojen hyödyt ja kustannukset. Jokainen sopimus on räätälöity asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Huollot, laitekorjaukset ja varaosat

Huollamme laitteita sekä asiakkaan tiloissa että toimipisteissämme Vantaalla (erikoisalueena mittalaitteet ja analysaattorit) ja Jyväskyläss (erikoisalueena venttiilit). Alueellinen huolto-organisaatio palvelee nopeasti kaikkialla Suomessa, ja varastostamme löytyvät aina alkuperäiset, laadukkaat varaosat.

Kalibrointi ja virityspalvelut

Takaamme laitteidemme tarkkuuden suorittamalla kalibrointeja ja virityksiä Vantaan toimipisteellä sekä asiakkaiden omilla toimipaikoilla. Ajantasaisilla kalibroinneilla varmistetaan, että laitteistot antavat aina luotettavia mittaustuloksia.

Elinkaarianalyysit

Asiakkaidemme laitteiden elinkaaren analysointi auttaa määrittelemään huoltotarpeet, varaosien saatavuuden ja uusintatarpeet. Näin voimme auttaa asiakkaitamme pitämään laitteistonsa optimaalisessa kunnossa.

Etätuki

Modernit järjestelmämme mahdollistavat laitteistojen etätarkastukset ja etäkäyttöönotot. Etäyhteyksien avulla voimme tarjota nopeaa ja kustannustehokasta palvelua akuutteihin ongelmatilanteisiin.

Modernisointityöt

Modernisointi pidentää laitteistojen elinkaarta ja vähentää ylläpitokustannuksia. Räätälöimme modernisointityöt asiakkaan tarpeiden mukaisesti niin komponenttien kuin suurten laitteistojenkin päivityksiin. Työt toteutamme pääosin asiakkaan tiloissa.

Kokoonpano

Ammattitaitoinen oma kokoonpanon henkilöstömme kasaa ja tarkistaa asiakkaalle toimitettavat tuotteet. Esimerkiksi venttiiliyhdistelmät kokoamme Jyväskylän toimipisteellämme.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja, tarjouksen tai keskustella kanssamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.