Ura Kontramilla

Millainen työpaikka olemme

Kontramin tavoitteena on panostaa vahvasti henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymismahdollisuuksiin, sillä uskomme niiden olevan keskeisiä tekijöitä yrityksemme menestykselle. Keskitymme liiketoimintamme pitkäjänteiseen kasvuun vahvistamalla johtamista ja osaamista. Pyrkimyksemme on rakentaa osallistavia ja tuottavia tiimejä, joissa jokainen jäsen on avainasemassa yhteisen menestyksen saavuttamisessa.

Seuraamme jatkuvasti työympäristömme kehittymistä ja henkilöstön tyytyväisyyttä. Haluamme olla paikka, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa on hyvä ja turvallinen olla. Arvomme ovat: luotettavuus, yhdessä onnistuminen, toistemme arvostaminen ja muutoskyky.

Haluamme olla enemmän kuin työpaikka – haluamme olla yhteisö, jossa ihmiset haluavat pysyä ja minne he haluavat tulla. Pyrimme luomaan inspiroivan ja kannustavan työilmapiirin, joka tukee jokaisen työntekijämme kasvua ja menestystä.

Asioita, joita teemme hyvän työpaikan ja -yhteisön saavuttamiseksi

  • Jatkuvat henkilöstökyselyt ja erilaiset kanavat palautteen antamiseen toiminnan kehittämiseksi
  • One-to-One-keskustelut
  • Kehityskeskustelut
  • Kannustamme ja tuemme henkilöstön koulutusta
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Henkilöstöstä koostuva K-Team, joka toteuttaa virkistymistapahtumia
  • Erilaiset palkitsemismallit
  • Tyky-päivät

Ura kontramilla

Jos olet kiinnostunut urasta korkealaatuisten teknisten tuotteiden parissa, liity mukaan Kontramin innostavaan työyhteisöön, missä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittymiseen.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, mikäli juuri sinulle soveltuvaa työtä ei ole juuri nyt avoimena. Otamme yhteyttä, kun sinulle soveltuvia avoimia paikkoja on tarjolla. Säilytämme hakemuksia 6kk.

Avoimet hakemukset pyydämme ohjaamaan sähköpostitse osoitteeseen hannu.palomaki@kontram.fi

Me kontramilaiset

Kontramilla työskentelee yli 70 ammattilaista. Kannustamme henkilöstöä yhdessä tekemiseen, jatkuvaan yrityksen ja itsensä kehittämiseen ja haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisimman pitkiä urapolkuja joko oman yrityksen tai konsernin sisällä.

Tutustu tarkemmin työntekijätarinoihimme, joissa työntekijämme kertovat omin sanoin kokemuksiaan Kontramilla työskentelystä.

Vuoden Reissumies uurastaa mielellään asiakasrajapinnassa

Olli-Pekka Haapalainen on vastannut Kontramin venttiilien myynnistä Pohjois-Suomessa parin vuoden ajan. Monipuolinen myyntityö ja suora vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on osoittautunut…

Lue lisää

Sitoutunut uuden oppija on saanut kulkea luontaista urapolkua

Petteri Haapamäki on päässyt tekemään Kontramilla useita erilaisia työtehtäviä ja kokemaan paljon uutta. Toistaiseksi 13 vuoden Kontram-uransa aikana Petteri on…

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.


Avoimet hakemukset

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, mikäli juuri sinulle soveltuvaa työtä ei ole juuri nyt avoimena. Otamme yhteyttä, kun sinulle soveltuvia avoimia paikkoja on tarjolla. Säilytämme hakemuksia 6kk. Avoimet hakemukset pyydämme ohjaamaan sähköpostitse osoitteeseen rekry@kontram.fi.

Kysy lisää työskentelystä Kontramilla tai sinua kiinnostavista tehtävistä

Hallinto


Tommi Leppänen

Toimitusjohtaja

040 779 9917

tommi.leppanen@kontram.fi