Kenttälaitteet

Painemittaukset

Tuotteet | Kenttälaitteet | Painemittaukset

Painemittaus on tärkeä osa teollisuuden prosesseja, sillä se mahdollistaa paineen, paine-eron, virtauksen ja pinnankorkeuden tarkan ja luotettavan mittaamisen. Kontram Oy on Suomen johtava painemittauslaitteiden toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaiden valmistajien tuotteita ja ratkaisuja. Kontramin painemittauslaitteet ovat huippulaatuisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Ne soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin, kuten kemian-, energia-, elintarvike-, lääke-, metalli- ja paperiteollisuuteen. Kontramin painemittauslaitteet ovat myös turvallisia ja ympäristöystävällisiä, sillä ne täyttävät tiukat SIL2- ja ATEX-vaatimukset.

Kontramin painemittauslaitteiden valikoimaan kuuluvat muun muassa:

  • Keraamiset painelähettimet: Nämä painelähettimet ovat erityisen sopivia korroosiota, kulutusta ja lämpötilan vaihteluita aiheuttaviin kohteisiin. Niiden keraaminen anturi on erittäin tarkka, vakaa ja pitkäikäinen. Keraamiset painelähettimet ovat myös hygieenisiä ja helppoja puhdistaa.
  • Painekytkimet ja lämpötilakytkimet: Nämä kytkimet ovat yksinkertaisia ja luotettavia laitteita, jotka antavat hälytyksen tai ohjaavat toimilaitteita, kun paine tai lämpötila ylittää tai alittaa asetetun rajan. Kytkimet ovat saatavilla mekaanisina tai elektronisina malleina, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi pumpuissa, kompressoreissa, venttiileissä ja lämmitysjärjestelmissä.
  • Painelähettimet ja paine-erolähettimet: Nämä lähettimet ovat tarkoitettu paineen ja paine-eron mittaamiseen ja muuntamiseen sähköiseksi signaaliksi. Lähettimet ovat saatavilla eri kennoilla, jotka soveltuvat eri painealueille ja nesteille. Lähettimien 1:200 viritettävyys ja 15 vuoden pysyvyys mahdollistavat laitteiden erittäin pitkät kalibrointivälit.
Ladataan...

Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme

Janne Karvinen

Myynti

Etelä- ja Länsi-Suomi

050 518 9419

janne.karvinen@kontram.fi

Leevi Kormano

Myynti

Itä-Suomi

050 479 2029

leevi.kormano@kontram.fi

Miika Vesala

Myynti

Pohjois-Suomi

050 478 6638

miika.vesala@kontram.fi

Pauli Janatuinen

Avainasiakaspäällikkö

Voimalaitokset

050 594 4746

pauli.janatuinen@kontram.fi

Jouni Koukonen

Projektimyynti

040 041 6423

jouni.koukonen@kontram.fi

Matti Kitunen

Projektimyynti

040 719 9025

matti.kitunen@kontram.fi

Jouni Helkala

Tekninen myynti-insinööri

050 328 4437

jouni.helkala@kontram.fi

Maunu Häkkinen

Sisämyynti

050 911 0915

maunu.hakkinen@kontram.fi

Eeli Anundi

Liiketoimintajohtaja

050 573 0752

eeli.anundi@kontram.fi