Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Suomen elintarviketeollisuus on merkittävä toimiala, joka kattaa monipuolisesti ruoan ja juomien tuotantoa ja jalostusta. Alalla on vahva panostus laatuun ja turvallisuuteen. Tästä syystä prosessiin valittavien laitteiden sopivuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Online-mittausten avulla voidaan varmistua mm. raaka-aineiden annostelusta, jotta tuotteiden maku, koostumus ja ravitsemukselliset ominaisuudet saadaan halutulle tasolle. Jatkuvilla mittauksilla mahdollistetaan myös helposti seurattavat ja toistettavat tuotantoprosessit tuotteiden yhtenäisen laadun takaamiseksi. Epätarkkuuksille ei ole sijaa. Alan laatu- ja turvallisuusstandardit takaavat, että pienikin poikkeama tuotteessa saattaa altistaa kuluttajat terveysriskeille ja aiheuttaa takaisinvetoja.

Toimivat ja luotettavat prosessiteollisuuden mittalaitteet vaikuttavat suoraan elintarviketeollisuuden tuotteiden laatuun, turvallisuuteen ja liiketoiminnan jatkuvuuteen.

Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja elintarviketeollisuuteen

Olemme päämiestemme kanssa eturintamassa tuomassa asiakkaillemme uusia innovatiivisia tapoja toimia, kestävien, luotettavien ja elintarviketeollisuuteen sertifioitujen mittalaitteiden avulla.

Tuotevalikoimastamme löytyy mm. seuraavat tuotteet:

  • CIP-pesuja kestävä, lasiton pH-sensori – Mettler-Toledo InPro X1
  • Sameus- ja värimittauksia mm. tuotevaihtojen mittaukseen ja panimoteollisuuden sovelluksiin
  • Prosessirefraktometrit Brix-mittauksiin
  • Viskositeettimittaukset esimerkiksi makeisteollisuuteen
  • EHEDG ja 3A-hyväksynnät
  • Pinnanmittaukset
  • Venttiilit

Elintarviketeollisuuden tuotteet

Sähkökomponentit

Tutustu tuotteisiin

Annostelujärjestelmät

Tutustu tuotteisiin

Mittaus ja testaus

Tutustu tuotteisiin

Mekaaninen liike

Tutustu tuotteisiin

Analysaattorit ja mittausjärjestelmät

Tutustu tuotteisiin

Kenttälaitteet

Tutustu tuotteisiin

Asiakastarina

Suomen suurimman myllyn prosesseissa kosketukseton pinnanmittaus on välttämätöntä

Pinnanmittauslaitteina Fazer Mylly käyttää Kontram Oy:n toimittamia VEGA 80 GHz mikroaaltotutkia. Kontramin ja Fazer Myllyn tiivis yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan ja toimittajasuhde on muuttunut kumppanuudeksi.