Käyttöönotto

Käyttöönotto

Tarjoamme toimittamillemme laitteille räätälöityjä käyttöönottopalveluja. Kun valitset Kontramin käyttöönottopalvelun, voit olla varma siitä, että laitteesi toimii luotettavasti ja tehokkaasti heti alusta alkaen.

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä laitteesi onnistunut käyttöönotto.

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme.

Kimmo Lindholm

Liiketoimintajohtaja

050 366 2661

kimmo.lindholm@kontram.fi

Miksi valita Kontramin käyttöönotto?

Ammattitaitoiset asiantuntijat

Kontramin asiantuntijat ovat kokeneita ja koulutettuja laitteiden käyttöönotossa. He varmistavat, että laitteesi toimii sujuvasti ja on kalibroitu oikein heti alusta alkaen.

Räätälöidyt ratkaisut

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen. Siksi käyttöönotto suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen kenttälaite tai laajempi järjestelmä, varmistamme, että käyttöönotto on juuri sinun tarpeitasi vastaava.

Etäkäyttömahdollisuus

Joissakin tapauksissa käyttöönotto on mahdollista suorittaa etänä Vantaan toimipisteeltämme. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia, samalla kun varmistamme, että laite on käytössäsi nopeasti.

Kattava koulutus

Hyvin käytetty laite on tehokas laite. Tarjoamme kattavaa koulutusta, joka varmistaa, että käyttäjät tuntevat laitteen ja osaavat käyttää sitä turvallisesti ja tehokkaasti. Koulutus räätälöidään laitteen monimutkaisuuden mukaan, ja voimme tarjota sen myös etänä. Lue lisää käyttöönotto koulutuksistamme

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja, tarjouksen tai keskustella kanssamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.