Konepajateollisuus ja laitevalmistajat 

Konepajojen monipuolinen luottokumppani

Suomesta löytyy useita globaaleilla markkinoilla toimivia konepajoja, jotka ovat erittäin tärkeitä maan viennille ja työllisyydelle. Monet näistä yrityksistä edustavat toimialansa maailmanlaajuista kärkeä esimerkiksi laivanrakennuksen, voimalaitosten, sellu- ja biotuoteprosessien aloilla. Nämä suomalaistoimittajat tunnetaan korkeasta tuotelaadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan.

Kontramin tarjoaa konepajoille laajan, omaan suunnittelutyöhön ja projektitoimintaan perustuvan tuotevalikoiman, joka ulottuu yksinkertaisista komponenteista integroituihin ratkaisuihin. Useat suomalaiset konepajat arvostavatkin Kontramin vahvuutena sitä, että he löytävät yhdeltä ja samalta toimittajalta laadukkaita ratkaisuja moniin liiketoimintansa tarpeisiin. Asiakkaillemme on tärkeää myös Kontramilta saatavan palvelun korkea laatu.

Tarjontaamme konepajoille kuuluvat mm. 

  • Mittalaitteet
  • Sähkö- ja käyttötekniset komponentit
  • Analysaattorit kaasu- ja nesteanalyyseihin 
  • Sulku- ja säätöventtiilit 
  • Kenttälaitteet 
  • Kriittisen höyry-vesikierron mittaus- ja analyysilaitteet
  • Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut maailmanlaajuisesti
  • Kenttälaitteet 
  • Vedenpuhdistuksen ratkaisut kriittisen höyry-vesikierron mittauksiin ja analyyseihin.  

Kontram OverSightTM  

Kontram OverSightTM on kehittämämme valmistajariippumaton digitaalinen alusta etenkin prosessiautomaation eri sovellusten automaattiseen valvontaan. Alustan avulla asiantuntijamme Suomessa voivat ottaa yhteyden missä päin tahansa sijaitsevaan laitteistoon, korjata vikoja etänä tai antaa ohjeita paikalliselle kunnossapitohenkilökunnalle vian korjaamiseen, mikä säästää huomattavasti aikaa ja matkustuskustannuksia.

Komponentteja ja palveluja laitevalmistajille

Suomen lukuisien laitevalmistajien toiminta perustuu teknologiseen osaamiseen, jossa meillä on vahvat perinteet. Maastamme löytyy osaavia laitevalmistajia monilta eri teollisuudenaloilta, kuten koneenrakennuksesta, automaatiosta sekä mittaus- ja ohjauslaitteiden valmistuksesta.

Kontram on ylpeä voidessaan palvella alan yrityksiä, joita yhdistää teknologisen osaamisen ohella korkea tuotelaatu, joustavuus ja luotettavuus. Autamme osaltamme niitä valmistamaan asiantuntevasti myös nykyään yhä tärkeämpiä kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, jotka vähentävät energian kulutusta ja säästävät ympäristöä.

Tarjoamme laitevalmistajille monipuolisen valikoiman erilaisia sähkö- ja käyttöteknisiä komponentteja. Tuotetoimitusten lisäksi tuemme heidän toimintaansa luotettavilla logistisilla palveluilla.

Prosessiautomaatio


Eeli Anundi

Liiketoimintajohtaja

050 573 0752

eeli.anundi@kontram.fi

Energian ja sähköisen liikkuvuuden ratkaisut


Petteri Haapamäki

Liiketoimintajohtaja

Tuotepäällikkö mittaus ja testaus

040 567 4940

petteri.haapamaki@kontram.fi

Tekninen palvelu


Kimmo Lindholm

Liiketoimintajohtaja

050 366 2661

kimmo.lindholm@kontram.fi

Konepajateollisuuden tuotteet

Sähkökomponentit

Tutustu tuotteisiin

Annostelujärjestelmät

Mittaus ja testaus

Tutustu tuotteisiin

Mekaaninen liike

Tutustu tuotteisiin

Analysaattorit ja mittausjärjestelmät

Tutustu tuotteisiin

Kenttälaitteet

Tutustu tuotteisiin

Asiakastarina

Massiiviset tuotantoprosessit vaativat sähkön laadun mittaamiselta luotettavuutta

SSAB on maailman johtava yritys lisäarvoa tuottavissa erikoislujissa teräksissä ja sen Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten vuosittainen terästuotantokapasiteetti on noin 8,8 miljoonaa tonnia.