Tuotteet

Innovatiiviset ratkaisut ja laadukkaat tuotteet ovat Kontramin tunnusmerkkejä. Olemme vankkana tukena suomalaiselle teollisuudelle tarjoten monipuolisia tuote- ja palveluratkaisuja useilla eri toimialoilla. Kanssamme saat luotettavan kumppanin, joka ylpeänä edustaa yli 50 päämiestä, joiden tuotteet ja asiantuntemus avaavat ovia tehokkaaseen ja kilpailukykyiseen liiketoimintaan. Kontram ei ole pelkkä tuotteiden toimittaja, vaan myös asiantuntijakumppani, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja haasteet. Yhdessä luomme kestäviä ja menestyviä ratkaisuja.

Sähkökomponentit

Kontram Oy:n sähkökomponentit -myyntiryhmän edustuksista löydät kattavan valikoiman laadukkaita sähkökomponentteja. Valikoimamme kattaa komponentit niin valvontaan, ohjaukseen, kytkentään kuin mittaukseenkin. Autamme ratkaisemaan asiakkaiden komponenttivalinnan laadukkaiden ja tunnettujen tuotteiden avulla. Keskusvalmistajille ja koneenrakentajille tarjoamme kansainvälisesti tunnettujen valmistajien komponentteja. Laaja valikoima tuotteita löytyy myös suoraan varastostamme toimitettavaksi.

Annostelujärjestelmät

Kontramin valikoimaan kuuluu luotettavia ja huipputeknisiä Kemex-annostelujärjestelmiä kemikaalien ja nesteiden tarkkaan annosteluun teollisuuden eri sovelluksiin. Annostelujärjestelmien avulla voidaan hallita annostelua ja sekoitusta tehokkaasti, mikä parantaa prosessien tehokkuutta ja vähentää hävikkiä.

Mittaus ja testaus

Kontram Oy on luotettava kumppanisi sähkö- ja tietoliikenneteknisten mittaus- ja testauslaitteiden hankinnassa. Tarjoamme laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, joka kattaa kaikki mittaus- ja testaustarpeesi. Olipa kyseessä sähköturvallisuus, sähkön laatu, tehon analysointi, vianhaku, optinen tai sähköinen tietoliikenne tai mikä tahansa muu mittaukseen liittyvä tarve, meillä on ratkaisu sinulle.

Mekaaninen liike

Kontramin koneautomaation tuotevalikoima vastaa tekniikan uusimpiin haasteisiin dynaamisen liikkeenhallinnan alueella. Tarkan ja välyksettömän liikkeen tuottaminen ja hallinta vaativissakin olosuhteissa on ydinaluettamme. Tuoteohjelmamme kattaa toimilaitteet, joita tarvitaan syöttävän sähköverkon ja käytettävän akselin väliin. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja alkaen yksittäisistä komponenteista aina laajoihin laitekokonaisuuksiin. Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteet pulssiantureista korkeamomenttimoottoreihin.

Venttiilit

Kontramilta löydät laajan valikoiman laadukkaita sulku- ja säätöventtiilejä teollisuuden jokaiseen kohteeseen. Edustamamme valmistajat ja tuotemerkit ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa, ja ne ovat näyttäneet toimivuutensa vaativissa teollisuuden sovelluksissa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös asiantuntevan venttiilien valinta- ja mitoituspalvelun. Kokoamme tuotteet kokonaisuudeksi, joka on huolella valittu, toimiva ja käytössä edullinen. Ja jotta palvelu olisi kattavaa, huolehdimme sopimuksen mukaan myös laitetoimitustemme dokumentoinnista, käyttöönotosta ja varaosista.

Analysaattorit ja mittausjärjestelmät

Kontram on Suomen johtava jatkuvatoimisten prosessi-, päästömittaus-, ympäristöilma-, voimalaitos- ja nesteanalysaattoreiden sekä mittalaitteiden toimittaja. Kokonaispalvelumme kattavat mittausjärjestelmien suunnittelun, dokumentoinnin, viritykset ja ylläpitopalvelut. Tyypillisimmät sovellukset ovat päästöjen, prosessikaasujen ja hiukkaspitoisuuksien sekä nesteiden eri parametrien mittaukset. Olemme erikoistuneet korkealaatuiseen teollisuus- ja ympäristöteknologiaan.

Kenttälaitteet

Kontram Oy tarjoaa maailman johtavien valmistajien tuotteita paineen/paine-eron-, virtauksen ja pinnankorkeuden mittaamiseen. Kontramin myyntihenkilöstön pitkäaikainen kokemus prosessiteollisuuden haasteellisista kenttälaitesovelluksista takaa toimintavarman ja tarkan ratkaisun löytämisen vaikeimmissakin kohteissa. Laajasta ja huolellisesti valitusta valikoimastamme löydät myös Ex-erottimet ja teollisuus PC:t.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja, tarjouksen tai keskustella kanssamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.