Kemianteollisuus

Kemianteollisuus

Kemianteollisuus edustaa Suomessa merkittävänä toimialana vahvaa ja pysyvää perusteollisuutta. Toimialalla tuotetaan muun muassa petrokemian tuotteita ja erilaisia kemikaaleja muun muassa sellun- ja paperinvalmistukseen sekä muille teollisuudenaloille koti- ja ulkomaisille asiakkaille.

Toimialan kannattavuus perustuu pitkälti paikallisiin raaka-aineisiin, joiden jalostustoiminta pysyy Suomessa vaikka yritysten omistuspohja onkin kansainvälistynyt. Pohjaa tulevaisuuteen luovat muun muassa runsaat ja uudistuvat raaka-ainevarannot sekä vetyenergian tulevaisuuden mahdollisuudet.

Kontram palvelee kemikaalien valmistajia monipuolisella tuotevalikoimalla, jotka tarjoavat jatkuviin prosesseihin tuottavuutta, kestävyyttä, luotettavuutta ja stabiiliutta sekä eräprosesseihin monipuolista joustavuutta.

Turvallisia ratkaisuja haastaviin olosuhteisiin

Toimialalla käsitellään tyypillisesti herkästi syttyviä ja myrkyllisiä aineita, kuten hiilivety-yhdisteitä korkeissa paineissa ja lämpötiloissa, joten ratkaisuissa korostuvat äärimmäisen tiukat turvallisuusvaatimukset. Toimintavarmuuden lisäksi myös ratkaisujen materiaaleilta edellytetään tarkkaa soveltuvuutta käyttökohteeseen, mihin Kontram vastaa laajalla erikoismateriaalien valikoimalla.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.

  • analysaattorit
  • kenttälaitteet
  • venttiilit.

Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi Kontramin ammattilaisilta löytyy vankkaa kokemusta ja osaamista, joista asiakas saa aitoa apua suunnitellessaan tuotantoaan ja valitessaan laitteita haastaviin sovelluksiin ja räjähdysvaarallisiin olosuhteisiin.

Prosessiautomaatio


Eeli Anundi

Liiketoimintajohtaja

050 573 0752

eeli.anundi@kontram.fi

Energian ja sähköisen liikkuvuuden ratkaisut


Petteri Haapamäki

Liiketoimintajohtaja

Tuotepäällikkö mittaus ja testaus

040 567 4940

petteri.haapamaki@kontram.fi

Tekninen palvelu


Kimmo Lindholm

Liiketoimintajohtaja

050 366 2661

kimmo.lindholm@kontram.fi

Kemianteollisuuden tuotteet

Sähkökomponentit

Tutustu tuotteisiin

Annostelujärjestelmät

Tutustu tuotteisiin

Mittaus ja testaus

Tutustu tuotteisiin

Mekaaninen liike

Analysaattorit ja mittausjärjestelmät

Tutustu tuotteisiin

Kenttälaitteet

Tutustu tuotteisiin

Asiakastarina

Älykäs päästömittausjärjestelmä tukee kestävänkehityksen tavoitteita

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Yhtiö tarjoaa keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Borealiksen strategian ytimessä on kestävyys, jota tukee yrityksen vahva sitoutuminen turvallisuuteen, ihmisiin, innovaatioihin ja teknologiaan sekä toiminnan erinomaisuuteen.