23.4.2023

Pickalan ja Kontramin välisellä yhteistyöllä parannetaan asiakaskokemusta ja lisätään ympäristövastuuta

Pickalan ja Kontramin välisellä yhteistyöllä parannetaan asiakaskokemusta ja lisätään ympäristövastuuta

Pickala Golfin ja Kontramin tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa ja yhteisen verkoston luomisessa. Sopimuskausi on viisi vuotta. Tavoitteenamme on lisätä ympäristövastuuta ja keventää hiilijalanjälkeä. 

Kyse on IIoT-ratkaisusta, jossa WC:n säiliöihin asennetut anturit lähettävät säiliöiden pinnankorkeuden kaksi kertaa päivässä OverSight™-järjestelmään, joka optimoi ja hälyttää säiliöiden tyhjennykset automaattisesti ja kustannustehokkaasti suoraan jätehuoltoyhtiöllemme. Tällöin turhia tyhjennysajokertoja ei synny. Ympäristön kuormitus vähenee ja samalla syntyy myös suoria kustannussäästöjä. Oikein ajoitettu tyhjennysajo parantaa asiakaskokemusta. Pickalassa on laajalla alueella kahdeksan kenttävessaa, joihin Kontram asentaa langattomasti toimivat mikroaaltotutkat mittaamaan niiden täyttöastetta.  

– Haasteena on, että kenttävessat ovat kiireisinä aikoina kovalla koetuksella ja täyttyvät useasti. Kun se tapahtuu yllättäen, sillä on kauaskantoiset seuraukset. Yhteistyön myötä varmistetaan Pickalan korkea asiakaspalvelutaso ja vähennetään turhaa, ylimääräistä huoltoliikennettä kentällä, toteaa Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen. 

Järjestelmän avulla vältytään epämukavalta tilanteelta, ettei vessaa voi käyttää ja pelaaja joutuu siksi ottamaan yhteyttä kenttämestariin, joka puolestaan joutuu tilaamaan tyhjennyksen pika-aikataululla sekä laittamaan lapun oveen, että vessa on epäkunnossa. Yksittäisen jätesäiliön pikatyhjennyksen kustannus on korkea. 

– Pelaajamäärän kasvun myötä Pickalalle on tullut tarve saada entistä kehittyneempää teknologiaa parantamaan palvelujen tasoa. Yhteistyö Kontramin kanssa vähentää työtä, kustannuksia ja kuorma-autojen ajokilometrejä, mutta ennen kaikkea se lisää asiakastyytyväisyyttä, Janne Pelkonen jatkaa. 

– Kontramin asiakkaat ovat pääsääntöisesti teollisuudessa, joissa mittaustarpeet ja olosuhteet ovat moninaisia ja haasteellisia. Mittauskohteita on aina metsäteollisuudesta elintarviketeollisuuteen. Pilviteknologian ja mittalaitteiden kehittyminen mahdollistavat uuden tyyppisten palvelujen tuottamisen teollisuudelle jo nyt ja ne tulevat yleistymään voimakkaasti lähitulevaisuudessa. Yhteistyön myötä saamme näkyvyyttä meille uudessa ympäristössä, ja samalla hyvän kehitysalustan skaalata järjestelmäämme yhteiskehityksen myötä. Pickalan mielikuva on laadukas ja se on omalla alallaan Suomen kärjessä. Kumppanuus sopii meille erinomaisesti, Kontram Oy:n Business Unit Director Eeli Anundi kertoo. 

– Tavoitteemme olla palvelevin golfyhteisö, joka tarjoaa ylivertaisen asiakaskokemuksen pelaajille. Tämä tavoite saavutetaan hankkimalla käyttöömme parasta mahdollista saatavilla olevaa teknologiaa. Sama arvomaailma yhdistää meitä Kontramin kanssa. Sitä Kontramin kehittämä OverSight™ -järjestelmä myös edustaa, Janne Pelkonen summaa lopuksi. 

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
Puh. 040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Eeli Anundi
Liiketoimintajohtaja
Prosessiautomaatio
Kontram Oy
Puh. 050 573 0752
eeli.anundi(a)kontram.fi

Kontram Oy

Kontram Oy on yksi Suomen johtavista automaation ja mittaustekniikan yrityksistä. Se toimittaa tuotteita, palveluja ja ratkaisuja sekä suomalaiselle että kansainväliselle teollisuudelle. Kontram kuuluu osaksi kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä