1.1.2023

Kontram Oy on ostanut Kemex-​annostelu­järjestelmien liiketoiminnan YTM-​Industrial Oy:ltä

Kontram Oy on ostanut Kemex-​annostelu­järjestelmien liiketoiminnan YTM-​Industrial Oy:ltä

Kontram Oy laajensi toimintaansa ostamalla 1.1.2023 Kemex-annostelujärjestelmien liiketoiminnan samaan Indutrade-konserniin kuuluvalta YTM-Industrial Oy:ltä. Kemex-liiketoiminta käsittää tarkkuusannostelujärjestelmien suunnittelun, valmistuksen, myynnin ja huoltopalvelut. Kaupan myötä Kontramin jo entuudestaan laaja palvelu- ja tuotevalikoima vahvistuu myös teollisuuden tarpeisiin sopivilla annosteluratkaisuilla, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

“Kemex-järjestelmä on osoittanut käytännössä äärimmäisen laadukkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Kontramilla Kemex tulee osaksi Prosessiautomaatio-tiimimme tuotevalikoimaa ja uskon että vahva ja osaava projektiorganisaatiomme pystyy tukemaan Kemex-liiketoimintaa kasvupolulla. Tulemme panostamaan myös Kemex-tuotteiden huoltoon palkkaamalla lisää henkilöstöä sekä hyödyntämällä olemassa olevaa laajaa kenttähuollon osaamista”, kommentoi Kontramin toimitusjohtaja Tommi Leppänen solmittua liiketoimintakauppaa.

Jatkossa Kemex-annostelujärjestelmiin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen myynti@kontram.fi tai olla yhteydessä Kontramin asiakaspalveluun puh. 09 8866 4500. Kemex huoltokyselyt ja -tilaukset osoitteeseen huolto@kontram.fi. Aiemmin Kemex –liiketoiminnassa mukana ollut henkilöstö on siirtynyt Kontramille, heidät tavoitat samoista puhelinnumeroista kuten aiemmin sekä sähköpostitse etunimi.sukunimi@kontram.fi

Lisätietoja:

Tommi Leppänen, toimitusjohtaja Kontram Oy
Puh. 040 779 9917
tommi.leppanen@kontram.fi

Eeli Anundi, liiketoimintajohtaja Kontram Oy
Puh. 050 573 0752
eeli.anundi@kontram.fi

Kontram Oy

Kontram Oy on yksi Suomen johtavia automaation ja mittaustekniikan tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Toimitamme suomalaiselle teollisuudelle ja vientiin luotettavia ja teknologisesti innovatiivisia osia ja kokonaisuuksia automaation ja mittaustekniikan eri osa-alueilla. Kontram työllistää yli 60 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 25 M€.
www.kontram.fi
https://www.kontram.fi/laitteet/annostelujarjestelmat.html

YTM-Industrial Oy

YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien myyntiin, suunnitteluun ja jälkipalveluihin erikoistunut yritys. Tavoitteemme on tarjota asiakaslähtöisesti teknillis-taloudellisin ja vastuullisin ratkaisu asiakkaidemme haasteisiin. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä ja työllistämme n. 100 henkilöä.
www.ytm.fi