OS-CEMS-TRS-päästömittaukset

OverSight CEMS

Paperi ja selluteollisuudelle suunniteltu OverSight CEMS (OS-CEMS) edustaa uusinta teknologiaa yli 30 vuotisen päästömittausjärjestelmien kehityksen historiassa. Erikoisosaamisemme TRS-mittauksissa sekä kattavat huoltopalvelumme takaavat markkinoiden parhaan laitteiston ja palvelukokonaisuuden paperi- ja selluteollisuuden asiakkaillemme.

Laitteistomme nykyaikaiset ominaisuudet varmistavat, että asiakkaan tarpeet ja mittauskohteen ominaispiirteet huomioidaan kokonaisuuden suunnittelussa.

Näistä esimerkkeinä:

  • Ennakoiva kunnossapito
  • Opastavat varoitus- ja vikatiedot
  • Näytteen validisointi
  • AutoZero – päivittäinen nollaviritys
  • Automaattinen QAL3 laadunvalvonta
  • Etävalvontapalvelut
  • Useita sondivaihtoehtoja
  • Nafion- tai kondenssikuivain
  • SFS-EN 14181, SFS-EN 15267

Digitaalisilla palveluilla varmuutta päästöraportointiin

Laitteiston rakentuu OverSight reunalaskentateknologiamme päälle mahdollistaen älykkään laitteiston ohjauksen, itsediagnosoinnin ja jatkuvat reaaliaikaiset etämonitorointipalvelut. Järjestelmän modulaarinen rakenne takaa laitteistolle pitkän elinkaaren ja kattavat päivitysmahdollisuudet mittausvaatimusten tiukentuessa.
Yhdistettynä pilvi- ja huoltopalveluihimme varmistat laitteistojesi maksimaalisen käytettävyyden ja minimoit päästöraportoinnin hylätyt päivät. Tarjoamme huoltopalveluita aina asiakkaan tarpeen mukaan, avustavista kunnossapidon töistä, aina täyden palvelun sopimuksiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pekka Ilmola

Tuotepäällikkö

Kaasuanalysaattorit

050 308 7414

pekka.ilmola@kontram.fi

Henri Honkonen

Tuotekehitysjohtaja

050 345 7479

henri.honkonen@kontram.fi

Täysin digitaalinen näytteenkäsittely tuo näkyvyyttä ja varmuutta

Olemme kehittäneet laitteistomme kykyä monitoroida omaa toimintaansa edelliseen SmartCEMS sukupolveen verrattuna. Näemme koko laitteiston kuntotiedot näytteenkäsittelyä myöten digitalisoitujen ratkaisujemme avulla. Pystymme myös entistä kattavammin suorittamaan toiminnanaikaista laadunvalvontaa (QAL3) täysin automaattisesti. Testaustapahtumien raportit saat suoraan sähköpostiisi OverSight palvelustamme. Kattavan diagnostiikan avulla voimme helposti tunnistaa huoltotarpeita jo etukäteen ja lyhentää sekä vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja.

Piippumittaukset samaan näkymään

Kaasukonsentraatioiden mittaukset on monesti ajateltu erillisenä laitteistona piipun muista mittauksista, kuten pölystä, virtauksesta ja lämpötilasta vaikka tulokset samalla raportilla esitetäänkin. OS-CEMS järjestelmän avulla voit tuoda samaan näkymään myös nämä muut piippumittaukset sekä niiden diagnostiikka tiedot. Näin saat kokonaisvaltaisen kuvan päästöjen koko laitekannan toiminnasta sekä helpotat usein hankalasti saavutettavien mittausten ylläpitoa.

Käyttöönotto ja ylläpitopalvelut

OS-CEMS laitteistot toimitetaan testattuina ja valmiina kokonaisuuksina asiakkaille. Asennuksen jälkeen itse käyttöönotto on hyvin nopeaa ja yksinkertaista, kun tarvittavat lähtöarvot on asetettu ja testattu jo FAT (Factory Acceptance Test) -testeissämme.

Laitteiston ylläpitoa varten olemme paketoineet kolme erilaista kokonaisuutta, joiden yleinen sisältö on kuvattu alla.

BASE

BASE palvelutasomme avulla hyödynnät itse älykkäitä laitteisto- ja pilvipalvelu ominaisuuksia. Asiantuntijamme ovat apunasi yhteisen näkymän avulla, jolloin ylläpito on helppoa ja tehokasta.

PREMIUM

PREMIUM palveluun olemme sisällyttäneet myös laitteiston perushuollot ja kulutusosat. Lisäksi asiantuntijamme valvovat laitteiston toimintaa ja ovat yhteydessä havainnoista ja toimenpidesuosituksista.

TOTAL

TOTAL kokonaispalvelussa palvelun kustannukseen sisältyy PREMIUM tason lisäksi itse laitteiston kustannukset. Näin ollen alkuinvestointia laitteistoon ei tarvita, maksat laitteistosta ja sen ylläpidosta toteuman mukaan. Taseesi ei rasitu ja voit vähentää myös laitekulut kokonaisuudessaan tuloverotuksessasi.